Frans Duits woest op kritiek: ‘Het gaat niemand wat aan!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het leven van bekende Nederlanders ligt onder een vergrootglas. Echt alles kan zomaar openbaar worden én uiteraard hebben veel mensen dan kritiek op die BN’er. Frans Duijts is daar duidelijk niet meer van gediend en bijt in weekblad Story van zich af.

Klaar met negativiteit

Sinds kort rijdt de volkszanger uit Tiel in een nieuwe auto, een McLaren 570s Spider. De wagen is meer dan 300.000 waard en voor veel mensen blijft het bezitten van zo’n luxe auto dan ook een grote droom die nooit werkelijkheid gaat worden. In plaats van blij te zijn voor Frans dat het hem wél is gelukt het geld neer te leggen, kreeg de volkszanger in eerste instantie negatieve reacties. Daar is hij helemaal klaar mee.

Goed doel

Die 3 ton kon hij beter naar een goed doel overmaken, was een veelgehoorde reactie nadat Frans pronkte met de auto. Ook vonden sommige mensen het niet eerlijk, want veel fans van Frans moeten ieder dubbeltje omdraaien. Dus waarom zou hij wel zo’n luxe auto kunne bekostigen? ,,Als reactie op deze auto kreeg ik online veel het verwijt waarom ik dit geld niet aan goede doelen heb gegeven. Die mensen weten alleen niet dat ik dat altijd al doe. Maar dat hoef ik toch niet aan de grote klok te hangen?”, zegt Frans nu tegen weekblad Story.
De volkszanger vindt dat mensen zich bemoeien met zaken die hen niet aangaan. ,,Hoeveel ik ervoor betaald heb, gaat niemand wat aan. Al kun je er een leuk huis van kopen. Ik schaam me er niet voor. Dit is al heel lang mijn droom.”

Tags

AUTODUURFRANS DUIJTSGELDKRITIEKSALARISVOLKSZANGERZANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck