Frans Timmermans wil vette winst maken met verkoop huis

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Frans Timmermans heeft er mede voor gezorgd dat de PvdA gisteren eindelijk weer eens de grootste partij bij een verkiezing is geworden. Frans, die momenteel eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie is, hoopt net zoveel succes te hebben bij de verkoop van zijn huis.

Winst

Zeven jaar geleden kocht de politicus een prachtige villa in Heerlen voor 575.000 euro. Dat weet Bekendeburen. Blijkbaar is hij toe aan een nieuw avontuur, want hij heeft de woning te koop gezet. Als alles loopt zoals Frans hoopt gaat hij flink veel winst maken, want de woning staat te koop voor 795.000 euro.

De toekomstige koper krijgt een villa met een woonoppervlakte van 270 vierkante meter. Er zijn in totaal 12 kamers, waaronder 6 slaapkamers, 2 badkamers en een kantoorruimte. Dit alles verdeeld over drie woonlagen plus kelder. Er bevindt zich in de villa een royale woonkeuken met alles erop en eraan, inclusief vloerverwarming.
De achtertuin is maar liefst 15.700 vierkante meter groot en ligt op het zuiden. Verder is er nog een vrijstaande garage voor 2 auto’s en een wijnkelder om optimaal te kunnen genieten van het Bourgondische leven in het zuiden van Nederland.

Limburg

Waar Timmermans nu gaat wonen is onduidelijk. Wel wordt verwacht dat het opnieuw in de provincie Limburg gaat zijn. De PvdA’er werd geboren in Maastricht en na als kind een tijd gewoond te hebben in Brussel en Rome, verhuisde hij met zijn moeder terug naar Nederland, naar Heerlen. In zijn nieuwe huis moeten genoeg slaapkamers zijn, want samen met zijn huidige vrouw heeft hij twee kinderen. Uit een eerdere relatie heeft hij ook twee kinderen, die zijn inmiddels volwassen.

 

Tags

BEKENDEBURENFRANS TIMMERMANSGEZINHUISOVERWINNINGPARTIJ VAN DE ARBEIDPVDATE KOOP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck