Franse pers lovend over Máxima: ‘Teder moment’

Franse pers lovend over Máxima
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er zijn prachtige foto’s van koningin Máxima gepubliceerd waarop te zien is dat ze een hulpcentrum voor Oekraïense vluchtelingen bezoekt. Franse media spreken vol lof over onze koningin.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima bezochten afgelopen donderdag, de laatste dag van hun driedaagse staatsbezoek aan Slowakije, een hulpcentrum voor Oekraïense vluchtelingen in de stad Poprad. Het hulpcentrum is gevestigd in een voormalig schoolgebouw en wordt door met name Oekraïense vluchtelingen gerund. Het koningspaar ging in gesprek met de vluchtelingen en sprak met hulpverleners.

‘Teder moment’

Het Franse tijdschrift Paris Match heeft foto’s gepubliceerd van Máxima en de kinderen van de Oekraïense vluchtelingen. Op de foto’s is te zien hoe Máxima één van de kinderen in haar armen houdt. Het meisje heeft net als Máxima een grote glimlach op haar gezicht. Op de volgende foto’s is te zien dat Máxima tekeningen van de kinderen krijgt die zij speciaal voor haar hebben gemaakt. Het Franse tijdschrift spreekt van een teder moment.

Bekijk HIER de foto’s

Tags

KONING WILLEM-ALEXANDERKONINGIN MÁXIMAMÁXIMAWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck