Freaky onthulling over ingevroren sperma Patrick Kluivert

Bizarre onthulling van Heleen van Royen.
Door: Jos La Grande
26-05-2022

Schrijfster Heleen van Royen, tegenwoordig af en toe gast van Vandaag Inside, heeft zich razendsnel aangepast aan het niveau van de vaste bemanning van de talkshow. Van Rooyen onthulde woensdagavond dat een vroegere vriendin van haar het zaad van de voormalig voetballer Patrick Kluivert na de geslachtsdaad heeft ingevroren in haar ijskast.

Volgens Van Rooyen gebruikte de vrouw daarvoor een condoom, die door haar is dichtgeknoopt en zo in bevroren toestand bij haar thuis in de vriezer werd bewaard. Waarom de vrouw dat deed werd niet duidelijk uit de ‘onthulling’ van Van Royen.

‘Onthulling’

Bij Wilfred Genee en Johan Derksen was er verbazing alom na deze nogal freak ‘onthulling ‘ van Van Royen. De naam van de vrouw noemde ze niet. Patrick Kluivert zal waarschijnlijk niet heel erg blij zijn met de achterklap.

Van Royen kwam ook nog met een advies voor mannen die met een vrouw naar bed zijn geweest. ,,Een tip voor mannen die bang zijn dat er nazaten komen die ze niet willen hebben. Gooi het condoom zelf weg of neem het mee naar buiten”, aldus Van Royen.

Hilariteit

Bij Vandaag Inside vertelde – tot grote hilariteit van Johan Derksen – dat het voorval zich lang geleden heeft voorgedaan. ,,Het is niet recent. het is echt heel lang geleden. Ze voelde gewoon: dit heeft en waarde. Als je het zaad hebt van een kampioen…”, voegde Van Royen er nog aan toe.

Van Royen benadrukte dat haar vroegere vriendin niet getrouwd was.

Van Royen, schrijfster van onder meer Sexdagboek en De Gelukkige Huisvrouw, veroorzaakte 18 jaar geleden opschudding toen ze in haar column in Het Parool onthulde dat de toenmalig wethouder van Amsterdam Rob Oudkerk prostituees bezocht en drugs gebruikte.

Meer DenD