Fred van Leer cancelt Glennis: ‘Niet meer welkom’

Fred annuleert Glennis voor show
Door: Charlotte Wijnen
20-05-2022

Glennis Grace wordt door steeds meer mensen gecanceld. Zo nemen organisaties afstand van de zangeres en willen veel fans niet meer naar haar optredens. Steeds meer lijken te volgen: ook Fred van Leer heeft Glennis gecanceld uit zijn show.

Nederland heeft Glennis nog altijd niet vergeven na het geweldsincident in een supermarkt afgelopen februari. Tijdens haar eerste optreden stond de zangeres voor nog geen halfvolle zaal en begin deze maand liet de organisatie van het concert van De Beste Zangers weten Glennis te schrappen.

Glennis niet meer welkom bij show Fred

En de donderwolk die boven haar hangt lijkt alleen maar groter te worden. Gisteren werd bekendgemaakt dat de zangeres zich op 26 oktober voor de rechtbank van Amsterdam moet verantwoorden voor haar misdragingen.

Het moet teleurstellend nieuws geweest zijn voor Glennis, en als klap op de vuurpijl doet Fred van Leer daar nog een schepje bovenop. Een aantal weken geleden stond Glennis nog in de line-up van de show ‘Fred & Friends’ in Ahoy, maar inmiddels is ze eruit gehaald.

Ladies of Soul

En Fred is niet de enige die Glennis niet meer welkom heet op het podium. Ook Ladies of Soul, de groep waar Glennis vanaf het begin al lid van is, blijken niet allemaal achter de beslissing te staan om Glennis mee te laten doen met de optredens dit jaar.

,,De Ladies willen hun vriendin natuurlijk niet voor het blok zetten, maar hopen stilletjes wel dat zij zelf bekend maakt dit jaar over te slaan”, meldde een insider in weekblad Weekend. Maar hopelijk voor Glennis, die haar hele zangcarrière uiteen ziet spatten, laten haar vriendinnen haar niet vallen.

Meer DenD