Fred van Leer geeft update: ‘Diep geraakt’

Fred van Leer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Voor het eerst sinds zijn mysterieuze ziekenhuisopname reageert Fred van Leer. De stylist werd zondag om onbekende reden door de brandweer uit zijn huis getakeld en naar het ziekenhuis overgebracht. Gisteren verliet hij het ziekenhuis. Hij laat nu weten hoe het met hem gaat.

Een heftige week voor stylist Fred van Leer. Op donderdag gebeurde hem iets vreselijks: een seksvideo waarop hij te zien was lekte uit. Fred noemde het ‘een verschrikkelijke gebeurtenis’.

Afgelopen zondag kreeg het verhaal een donkere draai: Fred werd opgenomen in het ziekenhuis. De berichten stroomde binnen dat de stylist uit zijn woning getakeld werd door de brandweer en werd afgevoerd met een laken over zich heen.

De zorgen waren enorm, totdat maandag het verlossende bericht kwam dat Fred thuis verder zou herstellen. De reden voor zijn ziekenhuis opname is nog onbekend.

LEES OOK:

Albert Verlinde: ‘Ik dacht dat Fred van Leer was overleden’

Boodschap

Voor het eerst sinds alle drama reageert Fred. Op Instagram deelt hij een bijzondere boodschap, die hij van één van de verpleegkundigen in het ziekenhuis kreeg.

Op het briefje staat in het Engels geschreven: „Vergeet nooit, God geeft zijn zwaarste gevechten aan zijn sterkste soldaten.”

Fred reageert ontroerd op het bericht. Hij bedankt iedereen om zich heen voor de steun en de lieve reacties.

,,Ben zo geraakt door dit briefje dat ik kreeg van de allerliefste verpleegkundige in het ziekenhuis. Dit geeft mij zoveel kracht, net als alle ongelofelijk veel lieve reacties die ik heb gekregen. Ik kan helaas niet iedereen persoonlijk bedanken. Dank jullie wel uit de grond van mijn hart”

Eerder liet zijn management weten dat het beter met hem gaat. ,,Hij is erg moe maar het gaat goed met hem”.

Tags

FRED VAN LEERSEKSVIDEOUITGELEKTZIEKENHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck