Fred vertelt over overval: ‘Heb een gekneusde rib’

Fred van Leer
Door: Eva Steins
18-11-2020

Fred van Leer werd vanmorgen overvallen door twee mannen in zijn eigen huis. Hierbij werd hij bedreigd met een vuurwapen én zijn er klappen uitgedeeld. De stylist doet op zijn Instagram zijn verhaal over de heftige gebeurtenis die nog maar een paar uur geleden plaatsvond.

Fred deelt een video op Instagram waarop te zien is dat hij in de auto onderweg naar het politiebureau is om aangifte te doen. Rond 07.45 vanmorgen werd hij overvallen door twee jongens die zich voordeden als postbezorgers.

Vuurwapen

De stylist legt uit wat er precies is voorgevallen vanmorgen. ,,Ze hebben vanmorgen getracht mij te overvallen. Twee jongens in PostNL pakjes met een pruik op. Een hele lelijke by the way,” onthult Fred. Hij bevestigt hiermee eerdere berichtgeving dat de overvallers geen buit hebben gemaakt.

Het was een ontzettend heftige gebeurtenis. Fred werd in zijn eigen woning bedreigd door de twee jongens. ,,Ik ben bedreigd met een vuurwapen. Ik heb géén klappen gekregen,” onthult hij. Maar er zijn wel degelijk klappen uitgedeeld.

,,Weet je wie wel klappen hebben gekregen? Die gasten die beneden aan de trap lagen.”

Sterk

Fred laat zijn hoofd niet hangen en zegt zich goed te voelen, ondanks deze regen van tegenslagen.

,,Ik ga nu aangifte doen, het komt goed. Ik voel me sterk.”

Hij laat weten dat hij de video opneemt, omdat hij zelf degene wil zijn die het verhaal vertelt. ,,Ik wil dat jullie mijn verhaal horen, vanuit mij. Iedereen zegt ‘Fred ligt in het ziekenhuis en ‘Fred heeft klappen gekregen’,” Fred ontkent dat dit gebeurde, maar vertelt wel dat hij een gekneusde rib heeft. ,,Dat doet veel pijn.”

Fred heeft nog een boodschap voor ‘iedereen die denkt dat er wat te halen valt’ bij hem thuis. ,,Lieve mensen. Als je misschien met een heel groot schilderij de deur uit wil lopen, dan mag het. Maar de trap is hoog hè. Fijne dag.”

Bekijk de video hier:

Meer DenD