Fred: ‘Vooral mijn moeder vindt het echt vreselijk’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Stylist Fred van Leer is een uitgesproken type. Hij weet wat hij wel en niet leuk vindt. Zijn ouders hebben dat natuurlijk maar te accepteren, maar toch hebben zij er wel een mening over. Vooral het uiterlijk van Fred vinden ze niet leuk.

Wennen

,,Ze walgen hiervan, vooral mijn moeder vindt het echt vreselijk”, zegt Fred van Leer tegen Privé over al zijn tatoeages. ,,Ze zegt steeds: ‘wat nou als je straks tachtig bent? Dan ziet het er allemaal toch niet meer uit? Waarom heb je daar niet langer over nagedacht?” Fred vindt het tegenwoordig niet meer bijzonder om een tatoeage te hebben. ,,Een tatoeage is iets wat direct onderdeel wordt van je identiteit wanneer deze is gezet”, zegt hij. ,,Je hoeft er niet lang aan te wennen, want je hebt hem vooraf zelf uitgekozen omdat je er een verhaal over jezelf mee wilt vertellen. Net als bijvoorbeeld een bankstel.”

Inmiddels is het lichaam van Fred versierd met meer dan vijftien tatoeages. Hij heeft een klavertje vier, een zwarte panter, een flamingo, kompas een anker en nog veel meer. Zijn nieuwste aanwinst is een circusdirecteur. ,,Deze kon niet ontbreken, aangezien ik ook al enkele jaren met een circusaap en circusolifant op mijn lijf rondloop. Life is a circus en ik ben de baas van mijn eigen gekke circusleven.”

Botox

Naast de naald van de tattoomachine zit er ook regelmatig een botoxnaald in Fred. Andere plastische chirurgie laat hij soms ook uitvoeren. Zo heeft hij onlangs een ooglidcorrectie laten uitvoeren en aan zijn neus laten sleutelen. Tatoeages en die operaties zijn permanent, maar gelukkig heeft hij nooit ergens spijt van gehad. ,,Toen ik er eenmaal voor ging dacht ik alleen maar: Waarom nu pas? Ik had dat veel eerder moeten doen!”

Tags

BOTOXFRED VAN LEEROUDERSPLASTISCHE CHIRURGIETATOEAGES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck