Frederik Brom en Soy Kroon samen in Zwaar verliefd 2

Door: DitjesDatjes
19-02-2020

Acteurs Frederik Brom en Soy Kroon spelen hoofdrollen in het tweede deel van de komediefilm Zwaar verliefd!. Dat heeft distributeur Dutch FilmWorks woensdag bekendgemaakt. Brom speelt een verleidelijke dierenarts en Kroon vertolkt de rol van zijn sarcastische assistent.

De opnames van Zwaar verliefd! 2 zijn woensdag van start gegaan. Acteur Barbara Sloesen en Jim Bakkum keren terug in hun rollen als dierenarts Isa en timmerman Ruben, die inmiddels zo gelukkig zijn dat zij besluiten te gaan samenwonen.

Het tweede deel is gebaseerd op het succesvolle boek Zwaar Verguld! van Chantal van Gastel. De verfilming van Zwaar Verliefd! trok in 2018 maar liefst 240.000 bezoekers naar de bioscoop.

Dutch FilmWorks brengt Zwaar verliefd! 2 in het voorjaar van 2021 uit. De film wordt geproduceerd door Tom de Mol (Tom de Mol Productions) en Marcel de Block (Interstellar Pictures).

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen