Freek bevallen van drieling

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Vorige week kwam Freek met het voor hem vreugdevolle nieuws dat hij twee larven in zijn been had. Menig een zou het bewustzijn verliezen bij het horen van deze diagnose. Maar Freek Vonk niet, hij vond het fan-tas-tisch. Op Facebook vertelde hij in geuren en kleuren het gehele verhaal en beloofde ons op de hoogte te houden. Hij hield zijn woord.

 

De dag daarna kregen we een update: de larven waren helaas niet naar buiten gekomen nadat er vaseline op de luchtgaatjes was gesmeerd. Tijd voor een dikkere laag en een flinke pleister. Als dat de bevalling niet op zou wekken, moesten ze toch echt via een keizersnede geboren worden…

 

Gisteren was het dan zover: de bevalling van Knabbel en Babbel, zoals hij de twee larven had genoemd. Maar wat bleek? Onder de huid bij zijn scheenbeen zat nog een derde exemplaar: Schnabbel. Na een hoop porren en peuteren was Freek eindelijk verlost van zijn passagiers.

 

Velen feliciteren hem met de geboorte van zijn drieling en kunnen er, net als Freek, de humor wel van inzien. Momenteel zitten Knabbel, Babbel en Schnabbel in een potje bij Freek thuis. “Wel even bellen voor je op kraambezoek komt”, grapt hij aan het einde van zijn Facebook-bericht.

 


Tekst: Rebecca Freeling

Tags

BEENFACEBOOKFREEKFREEK VONKGRAPPIGLARVENNAARNIEUWSVERVOLGZIEKENHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck