Híer begint Leontine Borsato haar nieuwe leven!

Leontine Borsato
Door: Lies Jansen
23-07-2020

Het is een heftig jaar voor de Leontine Borsato. Nadat haar duidelijk was geworden dat Marco ontrouw was geweest tijdens hun huwelijk, besloten de twee uit elkaar te gaan. Nu blijkt dat Leontine een nieuwe woning heeft. Waar ze mogelijk al sinds mei woont.

In het Gooise Huizen

De echtelijke miljoenenvilla in Blaricum is verruild voor een ander optrekje. Leontine gaat verhuizen naar het Gooise Huizen. De nieuwe twee-onder-een-kapvilla is een huurwoning van €3950 per maand, dat meldt website BekendeBuren. Voor dit bedrag krijgt Leontine een woning van 203 vierkante meter met vier slaapkamers, twee badkamers en compleet guesthouse. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bewoond sinds mei?!

Op de website van Funda staat aangegeven dat het huis aangeboden staat sinds 8 mei 2020. De verhuurdatum is al 11 dagen later, namelijk op 19 mei. Dat Leontine vermoedelijk al sinds mei in dit huis haar intrek heeft genomen, was tot nu toe niet bekend.

Leontine heeft het zwaar

Eerder zei een vriendin dat Leontine het erg moeilijk zou hebben met de scheiding. Aan WEEKEND liet deze bron weten: ,,Leontine komt heel sterk over op haar Instagram en lijkt er het beste van te maken, maar eigenlijk heeft het er heel zwaar mee dat ze haar scheiding van Marco moet verwerken in een tijd waarin ze haar dierbaren op afstand moet houden. Ze heeft Jada thuis om zich heen en daar heeft ze natuurlijk veel steun aan, maar je gaat je 17-jarige dochter natuurlijk niet opzadelen met alle pijn, verdriet en woede die door haar vreemdgaande vader is veroorzaakt.”

Meer DenD