Frits Huffnagel ‘geen relatiemateriaal’ bij First Dates

Frits bij First dates|Frits Huffnagel aan het daten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Frits Huffnagel is geen ‘relatiemateriaal’ was het oordeel van de Belgische date van de voormalig wethouder van Amsterdam bij de speciale First Dates van zondagavond voor prominente Nederlanders. Hufnagel had aangegeven dat hij vooral op jongere mannen valt.

De Belgische date van Huffnagel, een paardenarts die inmiddels in Utrecht woont, bleek een prima gesprekspartner voor Hufnagel, maar kende hem niet als BN’er. Huffnagel moest zelf vertellen dat hij in de politiek heeft gezeten.

LEES OOK: Frits Huffnagel: ‘Niet dronken, maar slaapdronken’

Frits Huffnagel liet blijken dat hij op zoek is naar ‘een prins op het witte paard’.

De man, die België was ontvlucht vanwege vooroordelen en bekrompenheid, wilde uiteindelijk wel met Hufnagel nog een keer wat gaan drinken. Liefde op het eerste gezicht was het echter niet, was de boodschap van de Belg, gezien zijn opmerking over ‘relatiemateriaal’.

Frits was in ieder geval in zijn nopjes met deze eerste stap: ,,Daarna zien we wel verder…”

Overigens liet Huffnagel afgelopen week bij Jinek doorschemeren dat hij zijn date nog steeds ziet. Dus toch geen blauwtje voor Huffnagel? Dat is nog niet duidelijk op de avond van de uitzending, maar mogelijk toch goed nieuws voor de 52-jarige Huffnagel.

Tags

FIRST DATESFRITS HUFFNAGEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck