Frits Huffnagel: ‘Niet dronken, maar slaapdronken’

Frits Huffnagel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Frits Huffnagel, VVD-adviseur en voormalig wethouder van Amsterdam, was vanochtend bij Goedemorgen Nederland, niet dronken, maar ‘slaapdronken’ en ‘oververmoeid’.

Dat zegt Frits Huffnagel exclusief tegen DenD nadat er opschudding was ontstaan over de uitzending waar Huffnagel als ‘Amerika-deskundige’ was gevraagd om commentaar te geven.

Huffnagel wekte daar de indruk, ook volgens veel twitteraars, dat de alcohol nog niet uit zijn bloed was verdwenen. In woord en gebaar miste Huffnagel scherpte en kwam behoorlijk moeilijk uit zijn woorden. Met veel omhaal legde hij de Amerikaanse politiek uit aan de kijkers, die zich verslikten in hun slok koffie.

Verklaring Huffnagel

Huffnagel kwam vandaag met een verklaring exclusief voor DenD. ,,IK WAS NIET DRONKEN, MAAR IK WAS SLAAPDRONKEN”, aldus de liberaal, die tegenover partijgenoot Dilan Yesilgöz aan tafel zat.

Huffnagel: ,,Ik had mij verslapen en ik ben met een noodgang in de taxi gesprongen. Ik had gewoon zesenhalf uur geslapen. Dan kom je vroeg in de studio en dan ben je slaapdronken.”

Huffnagel was van 8 uur tot half 9 in de uitzending. Het leek erop dat hij daarna nog zou terugkeren na de mededeling van presentatrice Lisette Wellens dat later de Amerikaanse verkiezingen nog aan bod zouden komen.

‘Oververmoeid’

Huffnagel meldt dat hij vanochtend meteen na de uitzending langs zijn huisarts is gegaan en die had een ander oordeel dan ‘slaapdronken’. ,,Je bent oververmoeid”, kreeg Huffnagel tot zijn eigen verbazing van hem te horen.

Volgens Twitteraars had Huffnagel gisteravond te diep in het glaasje gekeken, maar volgens Huffnagel is het mysterie nu dus opgelost. Het is overigens opmerkelijk dat bij NPO Gemist het blok met daarin Frits Huffnagel niet meer is te bekijken.

Frits Huffnagel reageerde vanochtend op dit bericht op DenD:

Frits Huffnagel
Frits Huffnagel

Bekijk hier de video:

Bekijk hier het overzicht van NPO GEMIST waar het blok met Frits Huffnagel ontbreekt:

NPO GEMIST

Tags

DILAN YESILGOZFRITS HUFFNAGELGOEDEMORGEN NEDERLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck