Frits Spits komt op drie binnen in bestsellerlijst

Door: DitjesDatjes
30-10-2019

Het boek Alles lijkt zoals het was van Frits Spits komt op een derde plek binnen in de bestsellerlijst. In het boek kijkt de radiomaker, deze week door een vakjury van de VARA-gids uitgeroepen tot belangrijkste radiomaker van de afgelopen eeuw, aan de hand van Nederlandstalige liedjes terug op een jaar van rouw na het overlijden van zijn vrouw Greetje, in mei 2018.

Eerder deze maand vertelde Frits in AD Magazine over het boek. De presentator koos nummers van onder meer Diggy Dex, Trijntje Oosterhuis en Spinvis. Het schrijven bood Frits troost, zo vertelde hij.

Het boek van Frits is niet de enige nieuwkomer in de top 10. Het grote gevecht, van journalist Jeroen Smit, is deze week de hoogste nieuwkomer en staat op de tweede plaats. Het boek gaat over de voormalig topman van Unilever, Paul Polman. Eerder schreef Smit al Het drama Ahold, en De Prooi over perikelen in het Nederlandse bedrijfsleven.

De andere nieuwkomer in de top 10 is Sneeuwexpress, door Suzanne Vermeer. Suzanne Vermeer is een schrijverspseudoniem in het thrillergenre, waaronder verscheidene schrijvers hebben gepubliceerd. De boeken van Vermeer worden gekenmerkt doordat ze vakantie als thema hebben. Dat geldt ook voor Sneeuwexpress, waarin de familie van hoofdpersoon Anna spoorloos verdwijnt tijdens een skivakantie in Oostenrijk.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen