Frits Wester verliefd!

Door: Molly Baas
28-06-2018

Na twee jaar vrijgezel te zijn geweest is journalist Frits Wester weer verliefd! Frits bevestigt aan de Story dat hij inderdaad niet langer single is. ,,Ik had het liever nog even voor me gehouden, maar ik heb ook geen zin om erover te gaan liegen. Ik heb weer een relatie en dat is inderdaad met Birgitta.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vreemdgaan

Frits was 21 jaar getrouwd met ex-vrouw Marjolein voordat de twee uit elkaar gingen omdat zij genoeg had van zijn vreemdgaan. Daarna kwamen er twee anderen: Regina en Annelies, met wie hij 15 jaar daarvoor ook al een relatie had. Maar beiden hielden geen stand.

Frits’ liefdesleven bleef de jaren daarna erg stil, alleen nu is het weer nieuw leven ingeblazen. Al weken werd er in zijn woonplaats Voorburg gefluisterd dat Frits met stadsgenote Birgitta zou gaan. ,,Zij en Frits kennen elkaar al een aantal jaar en kwam elkaar geregeld tegen,” vertelt een bewoner van Voorburg aan Story ,,Onlangs hadden we hier een festival en daar is de vonk tussen Frits en Birgitta echt overgesprongen. En ik kan je vertellen, dat het menens is tussen die twee, ze gedragen zich als verliefde pubers!”

Brigitta is 48 en heeft een dochter, die Frits al ontmoet heeft zelfs! Frits heeft zelf twee zonen van 22 en 24.

 

Meer DenD