Frustraties stapelen zich op: kijkers helemaal klaar met ‘klagende’ familie Meiland

Het is nooooit goed!
Door: Charlotte Wijnen
24-09-2021

In de aflevering van gisteravond was te zien dat de Meilandjes op vakantie gaan naar het prachtige Curaçao. Maar de grote vraag is of de familie het daar ook wel zo prachtig vindt…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De Meilandjes gingen met het complete gezin op vakantie naar Curaçao. Niet alleen Maxime, Leroy en dochtertje Claire waren van de partij, maar ook Montana en haar vriend Dirk. Al maandenlang verheugde de familie zich op de vakantie, maar eenmaal aangekomen op bestemming lijkt de lol er snel vanaf te zijn.

‘Leuk hoor, Curaçao’

Vooral Martien begint direct met klagen. Hij zet nog geen stap uit de auto of vraagt zich af waar de cocktailbar is. Wanneer die niet meteen wordt gevonden, lijkt hij er snel klaar mee te zijn. ,,Het is toch verschrikkelijk dit?”, zo roept hij.

Maar de volgende ochtend zal de negatieve bui wel weer weg zijn, zou je denken. Ze zijn tenslotte op het prachtige Curaçao. Maar Martien vindt het helemaal niet zo prachtig en lijkt meteen naar huis te willen. ,,Ik heb zo wakker gelegen, want het heeft gegoten vannacht. Alles is nat”, roept hij uit.

Wanneer het later weer gaat regenen, is hij er helemaal klaar mee. ,,Waarom gaat het weer regenen? Nou, welkom op Curaçao mensen! Leuk hoor. Elke dag mooi weer, zeggen ze.” Ook Maxime gaat mee in het klagen, maar die roept voornamelijk dat ze ‘gebroken’ is.

‘Ik kijk niet meer!’

Onder de kijkers van Chateau Meiland stapelen de frustraties zich met de week op. De aflevering van gisteren zorgde weer voor een hoop ophef op Twitter. ,,Wat een zeikerds zijn het eigenlijk ook die Martien en Maxime. Ik kijk vanaf nu niet meer”, zo twittert een kijker. En een ander: ,,Misschien eens wat minder klagen en eens realiseren hoe goed dat je het hebt, muts.”

Een andere kijker zegt dat ze zich tijdens de vorige aflevering al ergerde. ,,De leukheid is er vanaf en het is alleen maar gegil en gezeur.”

Meer DenD