FunX-dj haalt uit naar Famke Louise: ‘Je bent sneaky’

Knallende ruzie tussen de diva's
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

FunX-dj Vonneke heeft keihard uitgehaald naar Famke Louise, omdat ze volgens haar leugens naar buiten brengt. ,,Vertel mensen ook gelijk hoe sneaky jij bent!”

Lang waren Vonneke en Famke Louise goede vriendinnen. Ze deden allebei mee aan het programma Echte Meisjes in de Jungle, begonnen samen een podcast én wonen zelfs naast elkaar. Toch hebben de twee nu knallende ruzie. Waarom?

Knallende ruzie

,,Volgens Vonneke drop ik mijn kind altijd bij de opvang, ben ik drugsverslaafd en had ik haar nodig voor die podcast”, schrijft Famke Louise op Instagram Stories. ,,Die podcast boeit me geen hol, maar over mijn kind praten en aankondigen dat ik drugsverslaafd ben? Sorry, maar dan ga je echt over lijken en al helemaal als je die dingen uit je duim zuigt. Ben je dan zo een hater? Sorry, maar dit kon ik niet accepteren en daarom zie je ons ook niet meer samen.”

Vonneke haalt uit

Vonneke is woest na het lezen van het bericht van Famke. ,,Grappig Famke, dat je zonder enige fact checking zoiets heftigs naar buiten durft te brengen”, reageert ze op haar Stories. ,,Ik heb mijn frustraties inderdaad geuit over jou naar andere mensen, maar daar was je al van op de hoogte en dat hebben wij al met elkaar besproken. Dat jij vervolgens verhalen gelooft die compleet uit context zijn gehaald, en zelfs verzonnen zijn, vind ik zorgwekkend.”

‘Sneaky’

Volgens Vonneke deelt Famke dit alleen maar op Instagram voor ‘likes en aandacht’. ,,Als je je echt bekommerde over iets wat ik zou hebben gezegd, had je wel bij mij aangeklopt. Je bent letterlijk mijn buurvrouw, dus die kans en ruimte is er zéker wel geweest”, vervolgt Vonneke. ,,Vertel mensen ook gelijk hoe sneaky jij bent en hoe je letterlijk al meerdere malen achter mijn rug om bedrijven hebt benaderd die ik aan jou heb voorgesteld. (…) Je bent gewoon hongerig voor geld en aandacht, en dat heb je mij in de afgelopen tijd zwaar laten zien.”

Famke reageert op haar beurt weer. ,,Ik ga verder niet meer in op deze ruzie”, schrijft Famke op haar Stories. ,,Zo geen zin in. Ze is gewoon nep en daar laat ik het bij.”

Tags

FAMKE LOUISE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck