Gaan boer Evert en Maud nú al samenwonen?

Gaan Evert en Maud nu al samenwonen?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Iedereen mag het nu weten: boer Evert en Maud zijn smoorverliefd op elkaar. Zondag is alweer de laatste aflevering van Boer zoekt Vrouw op de buis. Wat we daar gaan zien? Evert en Maud voeren een héél bijzonder gesprek tijdens de citytrip…

Afgelopen zondag zag heel Nederland hoe Evert voor Maud koos. Tijdens de citytrip in de komende aflevering bespreekt het stel de toekomst, waarbij Maud aangeeft graag bij Evert in te willen trekken.

‘Zou jij dat aankunnen?’

Onder het genot van een koud glas bier bespreken Evert en Maud hun toekomstplannen. ,,Je hebt nu zo’n hondenuitlaatdienst, daar wil je graag mee verder? Of hoe zie je dat nu?”, vraagt hij aan Maud. ,,Het hoeft niet, het ligt er een beetje aan”, antwoordt ze. ,,Als wij het heel erg leuk hebben, dan zou ik het liefste jou om me heen hebben natuurlijk.”

Maud lijkt al grote plannen te hebben met Evert: ze wil zelfs voor hem naar Drenthe verhuizen. ,,Maar zou jij dat aankunnen, Maud 24 uur om je heen?”, vraagt ze.

Gestoord door de ober

Maar nét wanneer Evert antwoord wil geven op haar vraag, worden ze gestoord door de ober die de glazen bier komt brengen. Het antwoord blijft nog even spannend tot de aflevering van zondag, maar alles wijst erop dat ook Evert enthousiast is over het idee van Maud. Zou het populaire koppel na Boer zoekt Vrouw al meteen bij elkaar ingetrokken zijn?

Tags

BOER EVERTBOER ZOEKT VROUWMAUD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie