Gaan Linda de Mol en Jeroen Rietbergen trouwen? ‘Relatie is hechter dan ooit’

Trouwt Linda met een verdachte in een zedenzaak?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Toen Jeroen Rietbergen werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, verbrak Linda de Mol de relatie. Maar afgelopen jaar werd duidelijk dat de twee weer bij elkaar zijn en volgens medium Liesbeth van Dijk staat er in 2024 iets groots te gebeuren. ,,Ze gaan trouwen!”

Jeroen Rietbergen biechtte al snel zijn fouten op en gaf toe dat hij te ver was gegaan. Linda beëindigde de relatie en Jeroen vertrok naar een buitenlandse kliniek om aan zichzelf te werken. Maar sinds Jeroen weer terug is in Nederland, wordt hij vooral bij Linda thuis gezien. En nu de twee onlangs ook nog samen gespot werden, lijkt het duidelijk: Linda en Jeroen zijn weer samen.

‘Nooit uit elkaar geweest’

Dit jaar wordt Jeroen vervolgd voor verkrachting. De grote vraag is: blijft Linda ook daarna nog bij Jeroen? Volgens medium Liesbeth van Dijk, die in weekblad Privé haar voorspellingen voor dit jaar deelt, wel. ,,Ik krijg door dat Linda en Jeroen nooit echt uit elkaar zijn geweest. Er was maar een heel korte tijd geen contact tussen de twee. Linda heeft even pogingen gedaan om Jeroen uit haar leven te bannen, maar diep in haar hart bleef ze van hem houden.”

Gaan Linda en Jeroen trouwen?

Volgens Liesbeth is de relatie tussen Jeroen en Linda nu hechter dan ooit. ,,Ik verwacht dat ze in de loop van het nieuwe jaar hun huwelijk zullen aankondigen”, voorspelt ze. De therapie heeft Jeroen goed gedaan. ,,Hij zal niet meer in in de fout gaan. Over wat er is gebeurd, hebben Linda en Jeroen veel gesprekken gevoerd, waarna ze ervoor hebben gekozen om ondanks alle ellende toch met elkaar verder te gaan.”

Tags

JEROEN RIETBERGENLINDA DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck