Gaan Peter Gillis en Nicol binnenkort trouwen?

Gaan Peter Gillis trouwen?
Door: Charlotte Wijnen
08-12-2021

Hoewel Peter Gillis en Nicol net een oudgetrouwd stel lijken, zijn ze nog niet in het huwelijksbootje gestapt. Nicol hoopt dat daar volgend jaar verandering in gaat komen. ,,Een huwelijksaanzoek is mijn grote wens.”

Nicol en Peter zijn dolgelukkig samen en Nicol vindt het daarom tijd worden voor de volgende stap. Ze kan niet wachten om samen met haar grote liefde in het huwelijksbootje te stappen. ,,Ik hoop in 2022 op een huwelijksaanzoek, dat is mijn grote wens”, onthult Nicol in Beau Monde.

‘Eeuwige trouw niet gelukt’

Peter doet er nog wat geheimzinnig over. Hij vindt het lastig om opnieuw eeuwig trouw te beloven, omdat het hem in een eerder huwelijk ook niet is gelukt. ,,Ik schaam me dat ik gescheiden ben van de moeder van mijn kinderen. Het voelt toch als falen. Ik heb iemand eeuwige trouw beloofd. En dat is niet gelukt”, aldus Peter.

Nicol is ook al eerder getrouwd geweest. ,,Nicol is ‘simpel’ getrouwd: naar het gemeentehuis, papiertje tekenen, klaar. Zij wil die bijzondere dag graag een keer meemaken, met alle toeters en bellen.”

Trouwen in het kasteel?

Hoewel Peter benadrukt dat het voor hem niets veranderd in de relatie, zegt hij ook geen nee tegen een bruiloft. ,,Ik zeg geen nee, ik zeg geen ja.” En die woorden zijn genoeg voor Nicol om erover te blijven dromen dat er binnenkort een bruiloft gaat komen. ,,Daar houd ik me aan vast. Hij heeft een paar keer gekscherend gezegd dat er in het kasteel een kapel zit en dat we daar kunnen trouwen…”, zegt ze hoopvol.

Meer DenD