Gaat Alexia in Groningen studeren?

Gaat Alexia naar Groningen?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Tot veler verrassing waren de prinsessen Amalia en Ariane ook aanwezig bij het inmiddels traditionele Koningsdagconcert. In de aanloop van Koningsdag wordt er in de stad waar de verjaardag wordt gevierd van de vorst een zangfeestje georganiseerd. Dit jaar in Rotterdam.

Grote vraag was ook hier: waar gaat prinses Alexia (die er niet bij was) later dit jaar studeren? Wordt het de gezellige studentenstad Groningen?

Alexia is bijna klaar in Wales waar ze twee jaar de middelbare school volgde op United World College. Waar ze in september van dit jaar gaat studeren en wat ze gaat doen is nog onbekend, maar Groningen maakt een goede kans wordt gefluisterd.

Aanvankelijk ging iedereen er vanuit dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima alleen zouden komen naar de Maasstad. Het evenement wordt georganiseerd voor de medewerkers aan Koningsdag volgende week donderdag.

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Davina Michelle, Winne en Gerard Cox traden er op. In verband met 10 jaar Willem-Alexander op de troon kon het publiek gratis naar binnen.

Koning Willem-Alexander met Gerard Cox.
Alexia als student naar Groningen?

Tags

KONINGSDAGKONINGSHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck