Gaat André zijn comeback show playbacken?

André is nog niet goed bij stem
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André Hazes maakt deze vrijdag zijn comeback bij Holland Zingt Hazes. Een spannend moment, want het wordt zijn eerste optreden sinds september 2021. André zou het zelfs zo spannend vinden dat hij aan de organisatie zou hebben gevraagd of hij mag playbacken…

De comeback van André bij Holland Zingt Hazes werd al in de zomer groots aangekondigd toen Roxeanne besloot zich terug te trekken vanwege de ruzie met Rachel. Even werd er ook getwijfeld aan de deelname van André, maar later werd bekend dat hij wél op het podium van Holland Zingt Hazes zal staan.

‘Hij wil playbacken’

De concerten vinden plaats op 10, 11, 17 en 18 maart en dat betekent dat deze vrijdag de eerste keer zal zijn dat hij weer op het podium staat. En dat vindt André, die altijd al last heeft van spanning als hij moet optreden, enorm spannend.

Volgens Yvonne Coldeweijer zal André daarom maar kort op het podium verschijnen. ,,Via een zeer betrouwbare spion die ook op het podium staat, heb ik vernomen dat André slechts drie liedjes gaat zingen bij Holland Zingt Hazes”, meldt de juicekoningin op Instagram. ,,Hij heeft zelfs aan de organisatie gevraagd of het mogelijk was dat hij deze mocht playbacken. Blijkbaar is hij nog steeds erg onzeker over zijn stem en of hij de noten wel haalt.”

Zaal niet vol?

Hoewel de comeback van André groots werd aangekondigd, lopen de kaarten voor de Holland Zingt Hazes-concerten geen storm. Slechts één van de vier dagen is uitverkocht, wat betekent dat er een grote kans bestaat dat André bij zijn allereerste concert de zaal niet vol krijgt.

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESHOLLAND ZINGT HAZESJUICEYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie