Gaat de man van Doutzen Kroes al jaren vreemd?

Man van Doutzen gaat al jaren vreemd?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan geruchten rond over Sunnery James. Hij zou zijn vrouw Doutzen Kroes al jaren bedriegen. ,,Hij houdt zich bezig met verschillende vrouwen. Soms wel meer op één avond.”

Juicechannel wordt overspoeld met juice over de man van Doutzen Kroes. ,,Hij zou Doutzen niet altijd trouw zijn. Wij hebben daar al vaker verhalen over ontvangen”, schrijft het kanaal op Instagram.

‘Al jaren bekend’

Volgens bronnen is dat ‘al jaren bekend’. ,,Ik heb het ook wel eens zien gebeuren in de club Mad Fox”, schrijft een bron in een bericht aan het kanaal. ,,En de grap was dat iedereen het zag en liet gebeuren. Werden ook geen foto’s of video’s van gemaakt. Het gebeurde gewoon…”

Een andere bron vertelt dat Sunnery al vreemdgaat sinds het begin van zijn relatie met Doutzen. ,,In het begin van hun relatie waren ze op Curaçao. Ik werkte toen bij Mambo. Eerst het verliefde stelletje uithangen en toen ging zij eerder weg vanwege een modellenklus. Binnen no-time andere dames”, schrijft de bron. ,,Wij werden uitgenodigd voor een feestje in hun villa. Daar hield hij het niet bij één, was bijna gênant. Ik dacht toen nog: heb je één van de mooiste vrouwen van de wereld en is het nog niet genoeg.”

Affaire

Ook over Ryan Marciano, met wie Sunnery een dj-duo vormt, gaan geruchten rond. Volgens Juicechannel had Ryan een tijdje een affaire met Romy, de manager van hem en Sunnery. ,,Manager Romy had nog een relatie toen Ryan een verhouding met haar kreeg”, vervolgt het kanaal. ,,Zij ging dus ook vreemd met hem. Uiteindelijk ging deze relatie uit en is de affaire met Ryan nog even door gegaan. Daarna kwam ze samen met haar huidige partner en is even later de affaire gestopt. Ze is kort daarna het management van het dj-duo gaan doen. Sunnery is ook op de hoogte van deze affaire, alleen hun vrouwen natuurlijk niet.”

Tags

DOUTZEN KROES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck