Gaat er iets groots gebeuren tussen Jake en Jutta? ‘260 dagen’

Is Jutta zwanger van Jake?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jake Paul heeft in Instagram Stories een filmpje gedeeld waarin hij laat zien dat hij ‘260 dagen’ in het zand heeft geschreven. Staat er iets groots te gebeuren tussen hem en Jutta Leerdam?

Nadat Jake onlangs Jutta kwam opzoeken in Nederland is hij inmiddels weer terug in zijn villa op het Caribische eiland Puerto Rico. Gisteren besloot hij na zijn training langs het strand te lopen, waar hij een mysterieuze tekst in het zand schreef. ,,260 dagen”, schreef Jake.

Trouwen

Het is niet duidelijk wat Jake met de tekst bedoelt, maar kennelijk staat er iets groots te gebeuren. Hij en Jutta zijn nog maar een halfjaar samen, maar onlangs liet Jake weten dat hij dolgraag met haar wil trouwen. Toen hij op de schaatsbaan in Heerenveen was kreeg hij de vraag wat zijn toekomstplannen met Jutta zijn. Hij twijfelde geen seconde over zijn antwoord: ,,Om te gaan trouwen.”

‘Baby?’

Jutta heeft nog geen ring om haar vinger, maar over 260 dagen misschien wel. Want dat de twee elkaar gevonden hebben is inmiddels duidelijk. De story van Jake roept een hoop vragen op: gaan hij en Jutta trouwen, of staat er nóg iets groters te gebeuren? Onder eerdere berichten van Jake en Jutta werd er niet alleen over trouwen, maar ook over kinderen gesproken. ,,Wanneer komt er een baby?”, reageerde een volger.

‘Hij is geen idioot’

Jake en Jutta maakten in april dit jaar hun relatie wereldkundig nadat ze meerdere keren samen werden gespot. De twee wilden hun relatie eigenlijk geheim houden, maar omdat ze voortdurend gevolgd werden door paparazzi lekte het uiteindelijk uit. In een video op YouTube vertelde Jutta dat Jake anders is dan iedereen denkt. ,,Hij is echt geen idioot, hij is gewoon heel anders als er camera’s bij zijn. Hij is de liefste jongen ooit.”

DenD wil uw mening weten

Vind jij Jutta en Jake bij elkaar passen?

Tags

JAKE PAULJUTTA LEERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck