Gaat Fajah Lourens nu al samenwonen met nieuwe vriend?

Gaat Fajah nu al samenwonen?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Fajah Lourens liet onlangs weten weer het geluk in de liefde te hebben gevonden. Inmiddels is ze zo’n vijf maanden samen met haar nieuwe vriend Patrick en het blijkt al behoorlijk serieus te zijn: Fajah denkt zelfs na over de volgende stap in hun relatie.

Fajah is niet alleen in de wolken van haar net geboren kleinkind Lowén, maar ook van haar nieuwe vriend Patrick. ,,Eigenlijk bespreken we alles”, vertelt Fajah openhartig in weekblad Weekend. ,,In het begin kropte ik soms nog wat op, maar inmiddels doe ik dat niet meer. Hij is heel erg empathisch en heeft veel zelfreflectie, dus hij voelt zich nooit aangevallen.”

Bindingsangst

Fajah heeft last van PMS en bindingsangst. ,,Ik kan heel snel denken: je bent het toch niet”, legt Fajah uit. Haar vorige relaties zijn daardoor gestrand. ,,Ik ben vooral aan het zoeken waarom iemand het niet is. Ik begon altijd heel snel aan een relatie, maar nu zeg ik: ik ben aan het daten. Ik denk dat dat gezonder is, dan meteen te zeggen: dit is ‘m, we gaan samenwonen en trouwen.”

Tóch al samenwonen?

Maar hoewel Fajah voorzichtig zegt te zijn in haar nieuwe relatie, denkt ze al wél aan samenwonen met Patrick. ,,Daar denk ik wel aan”, onthult Fajah. Ook vindt ze het ‘oké’ hoe het nu is. ,,Ik vind het allemaal oké. Ook daar heb ik geen verwachtingen over. Vroeger wilde ik alles erop en eraan, nu merk ik dat ik ook alleen heel gelukkig ben.”

Tags

FAJAH LOURENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie