Gaat Gordon toch weer zingen?

Door: Ditjes en Datjes
15-06-2019

In 2016 nam Gordon met een knaller van een concert in het Concertgebouw afscheid van zijn zangcarrière. Na 25 jaar zingen had hij er genoeg van. Of toch niet? ,,Ik ga liedjes schrijven.”

Comeback

Door het presenteren van tv-programma It Takes 2 zegt de entertainer dat het toch weer begint te kriebelen. ,,Ik ga sowieso een maand lang liedjes schrijven, dat heb ik mezelf al voorgenomen.” zegt de oud-zanger in radioprogramma Veronica Inside. ,,Ik ben door een paar artiesten benaderd. Edsilia Rombley heeft bijvoorbeeld gevraagd of ik een liedje wil schrijven. Dus dat ga ik doen.” vertelt hij tegen Jeroen Latijnhouwers. Over een comeback durft Gordon nog niet veel te vertellen.

Weinig interesse

De ex-Topper was enorm teleurgesteld in de muziekindustrie. De reden van zijn afscheid drie jaar geleden was omdat er weinig interesse was in zijn liedjes. Daarom besloot hij zich te focussen op zijn tv-carriere en zijn muziek compleet achter zich te laten.

Dé doorbraak

‘Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn’ is het nummer die Cornelis Willem Heuckeroth (oftewel Gordon) in 1991 uitbracht en zorgde voor zijn doorbraak.

Meer DenD