Gaat Jaimie Vaes alsnog apart wonen van Lil’ Kleine?

Jaimie Vaes
Door: Charlotte Wijnen
15-06-2021

Kiest Jaimie Vaes dan tóch voor zichzelf? Ze zou een appartement op Ibiza hebben gehuurd, waar zij zich voorlopig samen met zoontje Lío wil vestigen. Maar dan wel zonder Lil’ Kleine…

Terug in het vliegtuig

Dat hebben verschillende bronnen uit hun omgeving gemeld aan Privé. Afgelopen weekend dook Jaimie ineens op in Amsterdam, terwijl Lil’ Kleine nog gewoon aan het doorfeesten was op Ibiza.

Overal doken video’s op van een feestende Lil’ Kleine op een boot met véél drank en andere BN’ers. Maar Jaimie was nergens te bekennen. Die zat gewoon terug in het vliegtuig naar Nederland, zónder Lío. Dus de nanny helpt Lil’ Kleine een handje op Ibiza.

‘Haar nieuwe leven’

Maar elk moment kan Jaimie terugvliegen naar Ibiza om daar te beginnen aan, wat vrienden noemen, ‘haar nieuwe leven’. Het zou goed kunnen dat Jaimie deze keer écht voor haarzelf kiest na alle drama van afgelopen tijd.

Ze schijnt in Amsterdam hier en daar wat dingetjes te regelen met haar beste vriend Koen Kardashian, die laatst op zijn Instagram reageerde op de vermeende mishandeling op Ibiza. ,,Het is vreselijk wat haar nu overkomt”, schreef hij. ,,Dat dit al gebeurt is één ding, publiekelijk aan de schandpaal worden genageld en mensen die twijfelen over haar kunnen als moeder is een ander ding.” Koen steunt zijn beste vriendin door dik en dun.

‘Verkeerde vriendje’

Als tiener werd over Jaimie op school altijd al gezegd: ,,Zij had altijd het goeie tasje, maar het verkeerde vriendje.” Vrienden die op haar inpraatten, lijken nu te hebben bereikt dat zij voor zichzelf kiest en op het eiland in elk geval een ‘afkoelingsperiode’ inlast.

Meer DenD