Gaat Joep ervandoor met andere MAFS-kandidate?

Heeft Joep gevoelens voor Kim?
Door: Charlotte Wijnen
11-05-2022

Het einde van dit seizoen van Married at First Sight is in zicht en het ene na het andere huwelijk lijkt uiteen te spatten. Tijdens het koppelweekend wordt er voortdurend gesproken over de moeizame relatie tussen Joep en Caroline. En wanneer Joep met een andere kandidate de jacuzzi induikt, barst de bom…

Joep grijpt tijdens het koppelweekend opnieuw niet de kans om tijd door te brengen met Caroline. In plaats daarvan wil hij graag aan de groep bewijzen hoe gezellig hij is. Hij pakt een fles champagne die hij nog in zijn auto had liggen, en duikt samen met een andere kandidate de jacuzzi in.

Samen in de jacuzzi

Het is Kim, de vrouw van Antoine, met wie Joep tot diep in de nacht tijd doorbrengt in het bubbelbad. Ze zitten met zijn tweetjes te kletsen en te proosten op het gezellige weekend. Caroline, die vanaf dag één al tijd met Joep door wil brengen, laat hij volledig links liggen.

De volgende dag willen de andere kandidaten natuurlijk dolgraag weten wat er allemaal is gebeurd in de jacuzzi, maar dat leidt alleen maar tot meer ergernis bij Joep. ,,Ik vond het gewoon fijn om even met iemand te kunnen kletsen. Zonder alles en iedereen erbij”, legt hij uit. ,,Maar je weet hoe het gaat als er zoveel mensen in één huis zitten: iedereen denkt er weer iets van, vindt er iets van.”

‘Wat is er mis met jou?’

Caroline geeft in gesprek met de experts toe dat ze een beetje jaloers was, omdat Joep haar nooit die aandacht gegeven heeft. Ze besluit dan ook uiteindelijk van Joep te gaan scheiden, iets wat voor de kijkers geen verrassing was.

Het bubbelbad-avontuurtje wordt door veel kijkers dan ook niet gewaardeerd. ,,Ach Joep. Dan heb je die leuke Carolien gedumpt en dan ga je met probleemgeval Kim in dat bubbelbad zitten… Wat is er mis met jou?”, zo twittert een kijker. En een ander: ,,Laat Joep en Kim lekker met elkaar eindigen, kunnen ze elkaar het leven zuur maken.”

Meer DenD