Gaat Maan Britney Spears achterna?

Maan de weg helemaal kwijt?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De metamorfose van Maan de Steenwinkel zorgt voor veel verbazing bij volgers. Sommigen vragen zich af waarom Maan voor deze nieuwe look heeft gekozen en Yvonne Coldeweijer vindt de zangeres zelfs lijken op Britney Spears…

Na een lange social media-pauze liet Maan afgelopen weekend weer van zich horen op Instagram. Ze deelde een foto waarop te zien was dat ze een nieuw kapsel heeft. De zangeres heeft gekozen voor een coupe met blonde en donkere lokken.

De nieuwe Britney Spears?

,,Veel volgers zijn zich kapot geschrokken om hoe ze eruit zag. Waarom heeft ze dit gedaan? Wie is hier verantwoordelijk voor?”, schrijft Juicechannel bij de foto van Maan. Yvonne Coldeweijer vindt de zangeres zelfs lijken op Britney Spears. ,,Wordt dit de Britney van de Lage Landen?”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Zorgen

Er zijn al langer zorgen om Maan. Nadat het voor een langere tijd stil was rond de zangeres, bleek dat ze samen met haar vriend Karel op de Filipijnen was. ,,Ze zeggen ook dat Maan dit jaar inderdaad geen optredens gaat geven, maar dat is alleen maar omdat ze tijd wil nemen voor nieuwe muziek”, vertelde Luuk Ikink in RTL Boulevard. ,,Ze verwacht volgend jaar, dus in 2025, met die nieuwe muziek te kunnen komen.”

Drugsgebruik

Haar management liet weten dat Maan geen burn-out heeft en ook niet met een verslaving kampt, maar fans maken zich nog altijd zorgen. ,,Er zijn veel spionnen in mijn DM die Maan goed kennen en zich best wel zorgen maken om haar drugsgebruik”, schreef Coldeweijer eerder op haar juicekanaal. ,,Sinds ze met Karel samen is, is dit gebruik nogal toegenomen. Ik hoor ook van verschillende kanten dat ze hier graag mee wil stoppen en dat lijkt mij geen verkeerd idee.”

DenD wil uw mening weten

Is Maan goed bezig?

Tags

MAAN DE STEENWINKEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck