Gaat man van K3-Marthe vreemd?

Man van Marthe zoekt contact met knappe jonge meisjes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na de juice over K3’tje Julia, hebben de juicekanalen nu hun pijlen gericht op Marthe. Haar man Sinerjey stuurt pikante berichten naar andere dames. Gaat hij vreemd?

K3’tje Marthe en Sinerjey Meyfroodt zijn al een lange tijd samen. In 2022 stapten ze zelfs in het geheim in het huwelijksbootje. ,,Toch is Sinerjey er niet vies van om contact te zoeken met meiden via Instagram en flirtende berichtjes te sturen. Zelfs foto’s van zichzelf op de wc”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Wij hebben een gesprek ontvangen tussen Sinerjey en een dame.”

Pikante berichten

De gesprekken die het kanaal deelt zijn van afgelopen oktober en Sinerjey stuurt onder meer dat hij graag met de dame af zou willen spreken. ,,Voor iemand die getrouwd is toont hij wel heel veel interesse in deze meid. De manier waarop hij typt en de foto’s die hij stuurt laten ook zien wat zijn verwachtingen zijn van dit gesprek”, schrijft Juicechannel. ,,In de tweede screen zie je dat Sinerjey foto’s stuurt die je maar een keer kan afspelen. Onze bron geeft aan dat dit foto’s op de wc waren.”

Affaire Julia

Eerder deze week bracht Juicechannel naar buiten dat Julia een affaire heeft gehad met een oudere regisseur. ,,Bronnen vertellen ons dat Julia voor haar deelname aan K2 Zoekt K3 een verhouding heeft gehad met een regisseur van zo’n musical”, meldde het kanaal op Instagram. ,,Deze man was een stuk ouder dan Julia en daarom denken onze bronnen ook dat dit was om een wit voetje te halen.”

Op dat moment had Julia een relatie met Ben. ,,De affaire kwam uiteindelijk uit. Julia heeft het toen tegenover Ben ontkend en de regisseur is ontslagen”, schreef Juicechannel. Inmiddels zou de relatie met Ben gestrand zijn. ,,Toch blijft Julia in de media volhouden dat dit niet zo is, maar nu heeft haar ex Ben toch alle foto’s van Julia en hem verwijderd van Instagram.”

Tags

K3

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck