Gaat Mart Hoogkamer vreemd? ‘Date in hotel’

Mart beleeft orgies in hotel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Juice over Mart Hoogkamer: de zanger zou zijn vriendin Jennifer hebben bedrogen. Mart zou in het begin van de relatie met een andere dame hebben afgesproken in een hotel.

,,Over Mart Hoogkamer hebben wij al eens vaker wat binnen gekregen, maar nog niet eerder zo concreet als vandaag”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Naar aanleiding van cheater alert kwam er een volger in onze DM. Zij is samen met Mart in het begin van zijn relatie naar een hotel geweest.”

‘Date in hotel’

Volgens het kanaal is het bij slechts één afspraakje gebleven. ,,Omdat zij er later achterkwam dat Mart een vriendin heeft. Hij heeft haar nog wel eens bericht om af te spreken. Toen zij hem confronteerde met zijn vriendin antwoordde hij: ‘Dat hoeft ze toch niet te weten?”’

Het kanaal deelt ook ‘bewijs’ van het afspraakje. In een Whatsapp-gesprek tussen Mart en de dame valt te lezen dat de dame Mart komt opzoeken in zijn hotelkamer. Ook deelt de dame een foto van Mart in bed.

‘Ik ben geen vreemdganger’

In een interview met weekblad Weekend zei Mart eerder dat hij nooit is vreemdgegaan. ,,Nee, ik ben zéker niet vreemdgegaan. Er is geen knappere vrouw dan Jennifer. Ik ben sowieso geen vreemdganger, Misschien denken mensen: hij ziet eruit als een boefje, maar ik ben echt heel lief, ik hou er absoluut niet van om andere mensen pijn te doen”, legde Mart uit. Juicechannel gelooft er niks van. ,,Uhu”, schrijft het kanaal.

Tags

MART HOOGKAMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck