Gaat Sarah van Soelen in déze tv-show de hoofdrol spelen?

Wordt Sarah de nieuwe Bachelorette?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Tv-shows waar deelnemers op zoek gaan naar de ware liefde is de laatste tijd helemaal hot. Sarah van Soelen, die sinds kort weer vrijgezel lijkt te zijn na haar relatie met André Hazes, verschijnt misschien in déze show…

Sarah de nieuwe Bachelorette?

,,Je gaat het niet geloven, maar… Sarah van Soelen is gepolst als de nieuwe Bachelorette”, meldt RealityFbi in zijn Instagram Stories. ,,Er is nog geen ja gevallen, want er zijn meerdere opties. Ook Lotte van Leeuwen van Love Island is in de running.”

Vorig jaar was Gaby de Bachelorette en ging op zoek naar ware liefde. Maar liefst achttien mannen gingen de strijd met elkaar aan om haar hart te veroveren. Sarah, die er ook wel van houdt om in de schijnwerpers te staan, lijkt dan ook geschikt om de hoofdrol te krijgen in het nieuwe seizoen.

Geschikt

Farja Farvardin, ook wel bekend als FawryNotSawry, zei onlangs al dat Sarah helemaal geschikt zou zijn voor dit programma. ,,Sarah moet de Bachelorette worden van volgend jaar! RTL, Videoland, als jullie kijken: Sarah van Soelen volgend jaar als de nieuwe Bachelorette. De opvolger van Gaby. Dat lijkt me fantastisch”, zei hij enthousiast in Roddeloog.

Tags

ANDRÉ HAZESDE BACHELORETTEGABY BLAASERHAZESSARAH VAN SOELENTHE BACHELORETTE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck