Gaat vriend Emma Heesters vreemd? ‘Stapavonden met andere dames’

Gaat vriend Emma Heesters vreemd?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wesley Hoedt, de vriend van Emma Heesters, vloog na hun vakantie op de Malediven met zijn vrienden naar Ibiza. En terwijl Emma nietsvermoedend thuis zat, zou Wesley het héél gezellig hebben gehad met andere dames. ,,Hij nam tijdens stapavondjes de ene na de andere griet mee naar huis”, meldt Yvonne Coldeweijer.

Hoewel Emma en Wesley een paar weken geleden nog de liefde vierden op de Malediven, zou hun relatie momenteel in zwaar weer verkeren. ,,Een week later vloog Wesley namelijk met z’n vrienden naar Ibiza…”, aldus Coldeweijer op Instagram.

‘Wesley stortte zich meteen op de volgende’

De profvoetballer verbleef met zijn vrienden in een villa. ,,En nam tijdens stapavondjes de ene na de andere griet mee naar huis. Volgens een spion is hij op een avond met een meisje naar boven gegaan, na de daad weer naar beneden gekomen, de dame naar buiten gebracht, om zich terug bij binnenkomst meteen op de volgende griet te storten.”

Volgens Coldeweijer hebben al zijn vrienden het gezien en zat Emma nietsvermoedend thuis. ,,Iedereen had het gezien. Deze kent geen schaamte. En Emma maar happy family spelen en kerstclipjes opnemen met hem en zijn kindjes.”

Gespot op datingapp

Maar Wesley zou zijn vriendin niet alleen bedriegen in het buitenland. Al snel nadat Yvonne het verhaal deelt, vertelt een volger dat ze de profvoetballer tegenkwam op de datingapp Raya. Omdat ze niet wist wie Wesley was, dacht ze dat hij vrijgezel was. ,,Hij stuurde het eerste bericht. Toen klikte ik op z’n Instagram en zag dat hij met Emma is, confronteerde hem en hij blokte me meteen”, aldus de volger.

Knallende ruzie

Emma liet eerder al weten soms ‘knallende ruzie’ met Wesley te hebben, maar wel nog altijd gelukkig met hem te zijn. ,,Hij is heel vurig en soms hebben we knallende ruzie”, zei ze in gesprek met Beau Monde.

Ook viel het volgers al eerder op dat Emma en Wesley elkaar steeds ontvolgen op Instagram en de gezamenlijke foto’s zo nu en dan verwijderen. Ook gingen er geruchten rond dat de profvoetballer maar al te graag met andere dames praat via Instagram. Volgens Emma was hier destijds niets van waar. Zou ze de geruchten nu wél geloven?

Tags

BEDROGBEDROGENEMMA HEESTERSONTHULLINGVREEMDGAANWESLEY HOEDT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck