Gaat Yolanthe trouwen? Boodschap vriendin veelzeggend

Boodschap van vriendin Jasmina
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Yolanthe Cabau ontkende eerder een relatie te hebben met hartsvriendin Jasmina Stoffels. Maar het tegendeel lijkt waar. Zelfs een huwelijk komt ter sprake…

Nee, liet Yolathe stellig weten. Ze was niet verliefd op haar beste vriendin, Jasmina Stoffels. Ze heeft op haar achttiende een keer geëxperimenteerd met een vrouw, maar daar bleef het volgens Yo bij. Wel voegde ze eraan toe: ,,Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest.”

Open minded
Jaren geleden liet Yo ook al weten dat ze van nature erg ,,open minded” is. Ze was toen nog samen met Jan Smit en bekende destijds dat ze geen moeite zou hebben met een triootje met Jan en een tweede vrouw erbij. Over haar experiment met de vrouwenliefde zei ze in Grazia: ,,Ik ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol. Tegelijkertijd was het ook sexy en opwindend.”

Nonsens
Dat ze intiem zou zijn met Jasmina is volgens Yo echter klinkklare nonsens. Feit is dat de twee dames in Los Angeles heel veel tijd met elkaar doorbrengen, en zelfs onder één dak wonen. Ook de berichten die zij en Jasmina delen, suggereren dat er ‘meer’ speelt. De liefdesverklaringen blijven over en weer gaan. Ook nu weer. Zo plaatste de beeldschone Jasmina op het Instagram het bericht ‘Would you believe I really pray to Allah to marry you?’  

Intimiteit
Is Jasmina serieus als ze over een huwelijk spreekt? En als ze inderdaad zo verliefd zijn waarom ontkent Yo dat dan? Wel was ze eerlijk over haar gevoelens na haar scheiding van Wesley Sneijder. ,,Ik ga het niet mooier maken dan het is. Het is best eenzaam. Het is niet hoe ik het voor ogen had. Ik sta er alleen voor en het is verdrietig dat ik sommige dingen niet kan delen zoals voorheen.” En later: ,,Ik begin weer behoefte te krijgen aan liefde en intimiteit.”

Jawoord

Yolanthe werd eerder door Jan Smit en Wesley teleurgesteld in de liefde. Wie weet, misschien vindt Yo bij Jasmina wel de liefde en intimiteit waar ze naar op zoek is. En waarom zou ze de ware dan niet haar jawoord geven….

De boodschap van Jasmina.

Tags

JAN SMITJASMINA STOFFELSWESLEY SNEIJDERYOLANTHE CABAUYOLANTHE SNEIJDER-CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck