Gabrielle Union krijgt kindje via draagmoeder

MIAMI – Beschuit met roze muisjes voor Gabrielle Union en haar man Dwyane Wade. De actrice en de NBA-ster kregen samen hun eerste kind. Het meisje werd via een draagmoeder geboren, nadat Gabrielle jarenlang allerlei vruchtbaarheidsbehandelingen onderging zonder succes. Wade maakte het vrolijke nieuws bekend via Instagram en is compleet in de wolken.

“We slapen niet meer en zijn uitzinnig van vreugde. Met veel blijdschap delen we jullie mee dat onze prachtige baby gisteravond is geboren via een draagmoeder. Welkom op de wereld lief meisje!”, schrijft Wade bij de foto waarop het drietal te zien is.

Het stel probeerde al langere tijd zwanger te raken, maar dat lukte niet. De 46-jarige Gabrielle kreeg negen miskramen en sprak openlijk over de strijd die ze moest leveren. In haar boek We’re Going To Need More Wine schreef ze dat haar lichaam ‘3 jaar lang een gevangene was van het zwanger proberen te raken’. Uiteindelijk kozen de kersverse ouders voor een andere weg, die hen wel het grote geluk bracht.

Wade heeft al 3 kinderen uit vorige relaties, voor Union is het haar eerste kindje.

 

BuzzE