Gaby Blaaser: ‘Ik doe het iedere dag’

Gaby Blaaser lust er wel pap van. Dat vertelt ze zelf in een vlog van Kay Nambiar. Als het aan haar ligt masturbeert ze iedere dag, zéker als zoals laatst tropisch warm is.

Warm

,,Heerlijk”, zegt Gaby als Kay begint over zelfbevrediging. ,,Ik heb wel eens weken dat ik het iedere dag doe, maar soms doe ik het ook een dag niet. Het is toch een soort ontspanning voor mij”, zegt de 33-jarige Instagrammer. Kay laat weten dat toen het laatst zo warm was, temperaturen boven de 35 graden, hij helemaal geen zin had om aan zichzelf te zitten, maar Gaby denkt daar héél anders over. ,,Ik heb er juist heel veel last van”, zegt ze. ,,Ik heb het heel erg met warme dagen, maar eigenlijk altijd.”
Een favoriete tijd heeft Gaby niet. ,,Ik doe het random. Het kan zijn dat ik ‘s ochtends wakker wordt en denk hallo. Ik neem er altijd de tijd voor.”

Zelfbevrediging is niet het enige privé-onderwerp waar Gaby openhartig over praat. Ook over monogamie heeft ze een duidelijk mening. ,,In deze tijd geloof ik er niet in. Het bestaat heus wel, maar het is zo makkelijk in deze tijd om met anderen in contact te komen.”  De 33-jarige heeft momenteel geen relatie, maar toen ze wel in een relatie zat was ze ook niet monogaam. ,,Ik was toch opzoek naar aandacht van anderen”, zegt ze daarover. Ze hoopt dat ze in de toekomst een relatie kan hebben waarin er ruimte is voor seksuele contacten met anderen.