Gaby Blaaser krijgt felle kritiek op déze foto

Gaby Blaaser
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gaby Blaaser krijgt weer bakken vol kritiek over haar heen nadat ze een foto plaatste en vervolgens weer alles aanpaste…

Gaby deelde een foto op Instagram waarin ze haar volgers aanraadt om een waisttrainer te kopen. Niets mis met een advertentie plaatsen op Instagram, maar het blijkt dat Gaby de hele caption aanpaste nadat ze vele negatieve reacties kreeg.

‘Toch maar even snel aangepast’

Volgens een aantal volgers zou Gaby eerst in de caption geschreven hebben dat je afvalt van de waisttrainer, maar kreeg daar vele negatieve reacties op. Zo reageert een volger: ,,Alles voor het geld, je verliest geen vet met zo’n ding. Stop is met onzin verkopen.” Volgers zijn niet blij dat ze een ‘slecht’ product aanraadt: ,,Super slecht voor je lichaam!”

Dus vervolgens denkt Gaby slim te zijn en past ze de caption aan. Ze schrijft nu dat de waisttrainer helpt haar houding te verbeteren en dat ze hem graag tijdens het sporten draagt. ,,Heb je nou serieus de caption aangepast? Je verloor toch centimeters door die band zei je? Toch maar even snel aangepast”, reageert een boze volger.

Tags

GABY BLAASER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie