Gaby Blaaser zwanger van eerste kindje

Gaby is zwanger
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Geweldig nieuws voor Gaby Blaaser en haar vriend Robin: het stel maakt op Instagram bekend dat ze hun eerste kindje verwachten. ,,Het beste ongeluk dat ons ooit is overkomen”, schrijft Gaby bij de beelden.

Gaby Blaaser was in het vorige seizoen van The Bachelorette te zien, waarin ze op zoek ging naar de ware liefde. In het programma lukte het Gaby niet om de liefde van haar leven te vinden, maar sinds het programma wordt haar liefdesleven nauwlettend in de gaten gehouden.

Babynieuws

Zo was Gaby een tijdje aan het daten met Rick de Veth en kreeg ze daarna een relatie met personal trainer en sportschoolhouder Danny Volker. Die relatie lijkt een klein jaartje stand te hebben gehouden, maar is eerder dit jaar toch gestrand. Een aantal maanden geleden werd ze voor het eerst gespot met haar nieuwe vriend Robin, met wie ze nu haar eerste kindje verwacht.

In een intieme video op Instagram maakt het koppel het babynieuws bekend. ,,Het beste ongeluk dat ons ooit is overkomen”, schrijft Gaby bij de beelden. In het filmpje is onder andere te zien hoe het verliefde stel een paar kleine schoentjes vasthoudt.

Felicitaties

Onder het bericht van Gaby regent het felicitaties. ,,Zo leuk! Héél blij voor je/jullie”, reageert Jim Bakkum. Ook Stephanie Tency wil haar vriendin feliciteren met het nieuws. ,,Ben zo blij voor je!”, aldus Stephanie.

Tags

GABY BLAASER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie