Gaby wil nóg sexyer: ‘Hoe bloter, hoe beter’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Schamen voor haar lichaam doet Gaby Blaaser zich niet. Op haar Instagramaccount is heel wat bloot te bewonderen. De actrice, die bekend is geworden van de jeugdserie Spangas, richt zich tegenwoordig op een hele andere doelgroep dan kinderen.

Sexy

Sexy, uitdagend en een beetje over the top: dat is hoe de foto’s van Gaby Blaaser te omschrijven zijn. De een vindt het mooi, de ander houdt er niet van. Maar dat er veel mensen zijn die het mooi vinden is wel duidelijk, want ze heeft ruim 250.000 volgers op haar Instagram. Uit de reacties is op te maken dat er vooral veel mannen zijn die niet genoeg kunnen krijgen van Gaby, en dan gaat het niet om haar persoonlijkheid.

Zelf vindt de Instagrammer dat niet zo’n probleem. Steker nog: hoe sexyer ze op de foto staat hoe beter ze het vindt. ,,Sowieso bikini en het liefst zo klein mogelijk zodat je lekker veel ziet. Hoe bloter, hoe beter”, vertelt Gaby in Beau Monde. ,,Ik wil dingen doen die mij gelukkig maken en als daardoor mijn imago verandert is dat prima.” Haar volgers kunnen de komende tijd dus nog heel wat pikante foto’s verwachten, en als het aan Gaby ligt wordt het nóg sexyer. Ze is namelijk van plan op ooit haar borsten te laten vergroten. ,,Maar daar daar wacht ik nog even mee, omdat ik hoop kinderen te mogen krijgen en dan groeien ze ook.”

https://www.instagram.com/p/B0tCBJ6AKts/

https://www.instagram.com/p/Bx7S9rKAZei/

 

Tags

BLOOTBORSTENGABY BLAASERIMAGOINSTAGRAMLICHAAMNAAKTSEXY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck