Gallyon sneert naar SBS

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Gallyon van Vessem werd gisteren 51 jaar oud. Een feestelijke gebeurtenis, maar voor haar voelde het een beetje dubbel. Ze is onlangs ontslagen bij SBS en uit een Tweet blijkt dat ze denkt dat dat komt door haar leeftijd.

Tenminste houdbaar tot

Op haar nieuwe trui, gekregen van collega’s, staat T.H.T. Oftewel: tenminste houdbaar tot. ,,Omdat de term “houdbaarheidsdatum” op een pak vla thuishoort. Niet op een mens. Nooit! Geniet van ieder jaar dat er bij komt mensen!”, schrijft ze erbij. Veel fans en volgers reageren op haar bericht, feliciteren haar en laten weten dat ze een prachtige leeftijd heeft.

Nieuwe avonturen

Niet alleen Gallyon moest onlangs na jaren SBS verlaten. Ook Selma van Dijk moest de studio van Hart van Nederland verlaten. De vrouwen waren destijds beiden 50 jaar oud en veel kijkers vonden het respectloos dat ze na jaren zo aan de kant werden gezet. Zij had vorige week de afscheidsborrel en schreef vervolgens op Instagram: ,,Zoveel mooie momenten met zoveel mooie mensen mogen delen. En nu stap ik vol positiviteit en met heel veel zin in nieuwe avonturen en kijk uit naar nieuwe kansen.”

https://www.instagram.com/p/B41u4b9pno0/

 

Tags

BOOSGALLYON VAN VESSEMJARIGLEEFTIJDSBSSELMA VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck