Gast bruiloft Grapperhaus: ‘Hij lette juist op afstand’

Grappenhaus
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Een van de gasten die op de bruiloft van minister Ferdinand Grapperhaus was, wijnkenner Harold Hamersma, reageert op alle commotie. Hij vertelt dat de minister juist zich heel goed hield aan de anderhalve meter afstand, en dat het alleen bij de foto even ‘mis’ ging.

‘Voortdurend op afstand gelet’

Toen Frank Dane Harold belde, reageerde de Parool-journalist erg terughoudend. Hij wilde liever niet iets zeggen over de bruiloft, maar toen de 538-dj verder vroeg wilde Harold toch wat kwijt. ,,Het is heel goed gegaan. Er werd een foto genomen, laten we het zo zeggen. En daar kwamen we even voor bij elkaar en dat was in de buitenlucht en klaar.”

Volgens hem komt het er dus op neer dat ze op de bruiloft alleen tijdens de foto net even wat te dicht bij elkaar kwamen. ‘Voortdurend’ had Harold het idee dat alle gasten hun best deden afstand van elkaar te houden. ,,Daar heeft Ferdinand iedereen ook tig keer op gewezen.”

Excuses

De bewindsman heeft zijn excuses al aangeboden nadat er een foto in de media verscheen waarop te zien was dat hij samen met al zijn gasten een foto maakte en er geen rekening met de anderhalve meter afstand werd gehouden.

Tags

BRUILOFTFERDINAND GRAPPERHAUSMINISTER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck