Gasten onrustig: annuleringen stromen binnen bij familie Meiland

Chateau Meiland
Door: DitjesenDatjes
04-02-2020

Mensen die een reservering hebben gemaakt voor een verblijf in Chateau Marillaux zijn niet blij. Een aantal van hen hebben hun reservering geannuleerd, omdat ze bang zijn dat de familie Meiland wegens hun verhuizing terug naar Nederland niet aanwezig zal zijn in het kasteel.

Onrust bij gasten

Het chambre d’hôtes is al volgeboekt tot aan 2023. Honderden mensen zagen een bezoekje aan het kasteel wel zitten, vooral omdat ze fan zijn van het excentrieke gezin. Uiteraard hoopten ze tijdens hun verblijf de gastheer en gastvrouwen zelf te ontmoeten. Maar sinds gisteren, toen werd het nieuws over hun verhuizing bekend, stromen de annuleringen binnen.
Maxime Meiland laat op Instagram in een story weten dat die annuleringen niet nodig zijn, want zij en haar ouders zullen nog een tijd in Frankrijk blijven. ,,Voor alle duidelijkheid: we zijn heel het seizoen nog aanwezig en aan het draaien. Heb je voor dit jaar gereserveerd? Wij zijn er, dus kom gezellig langs”, zegt ze in het filmpje.

Huis gekocht

Het gezin wil het kasteel nog verder verbouwen en daarna moet het ook verkocht worden. Als dat eenmaal is gebeurd zijn ze zo in Nederland gevestigd, want ze hebben hier al een huis gekocht.

Al die annuleringen zijn wel goed nieuws voor mensen die graag een nachtje in het kasteel verblijven, want er komen een paar kamers vrij! Op hun website is te zien wanneer er nog plek is.

Meer DenD