Gavin furieus op Gordon

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Gavin, de ex-verloofde van Gordon, dook van de week op op Grindr. De locatie van het profiel gaf Amsterdam-Noord aan. Het is een nepprofiel en volgens Gavin zit zijn ex-geliefde hier achter.

Het juicekanaal Life of Yvonne deelde dat er een profiel van Gavin op Grindr opdook met de locatie Amsterdam-Noord. De geruchtenmolen draaide op volle toeren, want zouden de twee het hebben bijgelegd? Niets blijkt minder waar.

Nepprofiel

Volgens Gavin is de foto die op het profiel werd gebruikt alleen in het bezit van hemzelf en Gordon. Gavin zelf zit momenteel in Melbourne, dus volgens hem zou alleen Gordon het nepprofiel van hem aangemaakt kunnen hebben. Shownieuws heeft het management van Gordon gevraagd om een reactie, maar die gaven niet thuis.

Aangifte

Volgens Evert Santegoeds is Gavin helemaal klaar met het stalkingsgedrag van Gordon. Gavin schijnt nog steeds berichten te krijgen van Gordon en ondertussen heeft hij hem geblokkeerd en toch weet Gordon via via weer contact te zoeken. Gavin overweegt aangifte te doen van stalking.

Tags

GAVIN ROZARIOGORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck