Dit gebeurde er op Curaçao: Handkusjes en ‘privé-momentje’ in wc.

Andre Hazes
Door: Tanja Brouwer
18-02-2020

Het zier ernaar uit dat André Hazes en Monique Westenberg tijdens hun vakantie op Curaçao weer dichter tot elkaar zijn gekomen. Het voormalige koppel is door Telegraaf-fotograaf Ferry de Kok op de gevoelige plaat gelegd terwijl ze elkaar omhelsden en André handkusjes gaf. Shownieuws weet dat ze samen de wc uitkwamen…..

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Media dis schuldig’

Op Valentijnsdag, de dag waarop stellen eigenlijk de liefde horen te vieren, klapte de relatie bij André en Bridget. de 25-jarige zanger pakte zijn spullen en vertrok uit het Amsterdamse appartement van Bridget Maasland. Er moet iets zijn voorgevallen op Curaçao, want twee dagen nadat ze terugkeerde barstte de bom. Toen Bridget en André hun breuk gisteren bekend maakten gaven ze de media de schuld dat het niet tussen hen werkte, maar inmiddels lijken beelden iets anders te vertellen.

Opvallende beelden

Op beelden die Shownieuws in handen heeft is te zien dat André uit een toilethokje loopt, en een paar tellen later verschijnt ook Monique uit datzelfde huisje. De maker van de beelden meldde dat de twee ongeveer vijftien minuten in dat hokje verbleven…..
Op de website van De Telegraaf verschenen er verschillende foto’s van Monique en André die samen met hun zoontje een dag op stap gingen. Ze omhelsden elkaar, maar hun monden leken elkaar op de foto ook te raken. Ferry de Kok maakte ook een foto van André die de hand van Monique kuste.

Het zal een kwestie van tijd zijn voordat Monique, André of Bridget meer duidelijk geeft over wat er op vakantie is gebeurd en of de liefde tussen de zanger en de moeder van zijn kind weer opgelaaid is.

Meer DenD