Gebroken Jody Bernal eindelijk weer gelukkig

Door: DitjesenDatjes
26-09-2018

Jaren geleden had hij een enorme hit met het nummer ‘Que si que no’, maar daarna belandde Jody Bernal in een diep dal. De miljonair gaf sneller geld uit dan dat het binnenkwam, en werd diep ongelukkig.

Geluk

De meisjes stonden in de rij voor Jody, geld bleef maar binnenstromen en het succes leek maar niet op te houden. Toch kwam er een einde aan de voorspoed, en ontdekte Jody dat er een keerzijde aan succes zit. De druk om te presteren werd te hoog, en hij maakte een paar ongelukkige besluiten. ,,Door mijn gedrag en het vele geld dat ik verdiende, was ik materialistisch geworden. Geluk is het belangrijkste. Omdat het niet goed met mij ging, was ik dat kwijtgeraakt. Ik zocht een uitweg en die vond ik in het gebruik van drugs”, zegt de dj tegen Priv√©.

Jody ontdekte wat armoede is, en vond het moeilijk daarmee om te gaan. ,,Niets went sneller dan luxe. Als je dan een paar stappen terug moet doen, kom je in een heel vreemde situatie. Het grote geld was op en ik had nog amper wat om van te leven. Ik was echt heel diep gezonken. Vreselijk was dat.”

Dochters

Na een aantal jaar in een diep dal te hebben gezeten, gebeurde er eindelijk iets positiefs: hij ontmoette zijn grote liefde Melissa Theba, met wie hij twee dochtertjes heeft. Sindsdien weet Jody wat belangrijk is in het leven. ,,Er zijn momenten dat ik thuiskom en echt kan genieten van mijn gezin. Dat had ik vroeger niet. Ik moest altijd iets kopen om gelukkig te zijn, of drugs gebruiken om mij lekker te voelen.”

Jody hoopt dat zijn kinderen van zijn fouten leren. ,,Ik wil ze leren hoe ze met geld om moeten gaan.¬† Als de meiden ouder zijn ga ik ze dat allemaal leren.”

Meer DenD