Gecrashte auto Barbie stond te koop

Door: DitjesenDatjes
21-04-2020

De auto die zondagavond in Den Haag gecrasht is en waar onder meer Samantha de Jong in zat, stond te koop. Dat schrijft Bekendeburen.

Advertentie

Het gaat om een Opel Astra met bouwjaar 2000. Op marktplaats zou de auto te koop hebben gestaan voor een bedrag van 995 euro. Er stond bijna 300.000 km op de teller en de APK liet over een maand af. De advertentie is inmiddels van internet gehaald.

Zondagavond zat Barbie samen met twee anderen in de auto. De bestuurder, niet Barbie, raakte de macht over het stuur kwijt en vervolgens klapte de auto op een hekwerk bij een viaduct in Den Haag. Politie, meerdere ambulances en zelfs de traumahelikopter werden ingeschakeld om de inzittenden uit de auto te krijgen en te behandelen. Alle drie werden ze naar het ziekenhuis gebracht en één van hen zou zwaar gewond zijn. Hoe het nu met Samantha is, is niet duidelijk. Haar voormalig manager Jake Hampel vertelde gisteren dat het niet zeker was of Samantha het zou overleven en als ze het zou overleven welke blijvende gevolgen er voor haar zijn.

Meer DenD