Geef mij Montana maar!

Geef mij Montana maar!
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Vanessa Bontje

Eerlijk is eerlijk, ik heb in het begin ontzettend gelachen om de Meilandjes, maar ik denk dat de houdbaarheidsdatum van de familie aan het overschrijden is. Nu hun natuurlijke houding stiekempjes is verworden tot een kunstje, begint het me te vervelen. Als je het mij vraagt, is Montana de meest verstandige van het gezin. Zij heeft in tegenstelling tot de rest van de familie minder de behoefte om in de schijnwerpers te gaan staan.

Zonder camera’s
In alle seizoenen waarin de Meilandjes op televisie waren, was duidelijk een bijrol weggelegd voor Montana. Ook in de feestdagenspecial was het zonneklaar dat ze haar eigen leven leidt, samen met haar vriend Dirk. Ze reisden op eigen gelegenheid naar Val Thorens waar de familie op wintervakantie ging, kwamen vast te zitten en losten het zelf op én Montana en Dirk gingen lekker met zijn tweetjes weg op de lange latten zónder camera’s erbij. Héérlijk!

Teveel hooi
Martien, Erica en dochter Maxime hebben het maar druk met verhuizen, bedrijven opzetten, boeken uitbrengen, ,,wijnen, wijnen, wijnen” en weer verhuizen. Het is allemaal zó erg dat ze voor het komende jaar hebben afgekondigd dat ze het rustiger aan gaan doen. ,,Ze nemen te veel hooi op hun vork”, zeiden beide dochters bezorgd over hun ouders.

Absolute killer
Martien, Erica en Maxime zijn heel ondernemend. Dat is natuurlijk positief, maar het brengt ook stress mee. Om over verhuizen, een absolute killer voor je rust – zeker als je het in korte tijd meerdere keren doet, nog maar te zwijgen! Montana werkt ook hard, maar haar hoor of zie je nauwelijks. Samen met partner Dirk heeft zij het gewoon goed voor elkaar.

Gezond verstand
Deze week vertelde ze aan DenD dat ze komende weken even niet actief is met haar winkel en website. Ze gaf aan dat ze het druk genoeg heeft gehad de laatste weken. Alleen dat bewijst al dat ze beschikt over gezond verstand. Ik zeg: doe mij Montana maar!

Tags

DIRKERICAMARTIENMAXIMEMEILANDMONTANA MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck