Geeft André hiermee toe dat hij vreemd is gegaan?

Door: Tanja Brouwer
13-09-2019

Naast Monique zouden er nog twee andere vrouwen een rol spelen in het leven van André Hazes, namelijk Nikkie Plessen en Jamie Been, de dochter van voormalig voetballer Mario Been. In het gesprek gisteravond met Beau van Erven Dorens geeft André toe dat het niet goed gaat tussen hem en Monique, maar onthult hij ook of hij inderdaad is vreemdgegaan?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Spanje

De bladen stonden er vol van. Hij en Nikkie Plessen waren gezien in een kroeg en waren héél intiem met elkaar. ‘Gewoon vrienden’, zouden ze zijn maar daar leek het niet op. Even later dook er een foto op waarop André hand-in-hand stond met een onbekende vrouw. De foto was genomen in Spanje, waar André was om zijn kerstalbum voor te bereiden. Ondertussen zat Monique nietsvermoedend thuis.

Veranderd

Het hoge woord kwam er gisteravond uit. André en Monique hebben inderdaad problemen en ze wonen zelfs niet meer bij elkaar. ,,,Ik ben wel veranderd sinds het succes. En dat is deels positief, maar voor mijn gezinsleven negatief. Want ik kan me focussen op mijn werk, daar ben ik goed in. Maar dan vergeet ik soms wel even thuis. Ik ben gek op mijn leven. En ik ben blij dat ik dat met haar mag delen. Maar af en toe ben ik een lul. Ik ben niet de makkelijkste om mee te leven”, zei de 25-jarige zanger tegen Beau.
De grote vraag is natuurlijk: waarop doelt André als hij dat zegt? Geeft hij hiermee toe dat hij inderdaad Monique heeft bedrogen of speelt er nog meer in huize Hazes?

Meer DenD