Geëmotioneerde Monica Geuze: dochter gaat drie weken naar vader

Door: DitjesDatjes
01-08-2022

Zara-Lizzy, de 4-jarige dochter van Monica Geuze, is drie weken naar haar vader in Zuid-Korea. Dat valt de influencer enorm zwaar, zo vertelt ze geëmotioneerd in haar nieuwste vlog.

“Het staat al best wel eventjes gepland, dus ik weet ook gewoon dat het gebeurt. Het is goed besproken en in goed overleg gegaan uiteraard”, vertelt de 27-jarige Geuze aan haar 544.000 abonnees op YouTube. De vader van Zara-Lizzy, Lars Veldwijk, is voetballer en speelt in Zuid-Korea. “Als het alleen aan mij zou liggen zou ik zeggen: nee, never in mijn leven.”

Vanwege de coronapandemie kon de 4-jarige Zara-Lizzy, die nooit herkenbaar in beeld gebracht wordt, niet naar haar vader toe. Wel kwam Veldwijk af en toe naar Nederland, maar ook dat ging lastig. “Hij mist Zara-Lizzy natuurlijk enorm en Zara-Lizzy hem ook heel erg”, vervolgt Geuze. “Het is natuurlijk sowieso lastig als je uit elkaar gaat en je moet je kind opeens gaan delen. Ik heb daar niet zo heel veel mee te maken gehad, omdat hij daar woont en wij hier. Dus ik vind het best wel moeilijk dat ze die kant op gaat.”

Worst case scenario

Zara-Lizzy gaat samen met haar oma, de moeder van Veldwijk, naar Zuid-Korea. Daarom heeft Geuze er wel vertrouwen in dat het goedkomt. “Ik weet dat ik niet aan dingen moet denken die de worst case scenario zijn, maar dat ga je wel doen”, vertelt Geuze emotioneel. “Ik gun het haar echt enorm en ik gun het hem ook echt enorm, maar ik vind het wel lastig.”

Veldwijk en Geuze hadden vanaf december 2016 een relatie. Eind 2019 ging het stel definitief uit elkaar. Inmiddels heeft Geuze een relatie met Robbert. Voor haar relatie met Veldwijk ging Geuze enige tijd met rapper Lil Kleine.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD