Geen camera’s bij huwelijk Montana Meiland: zó wordt haar droomhuwelijk

Droomhuwelijk voor Montana Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na het huwelijk van Maxime en Leroy, begint het bij Montana ook enorm te kriebelen. Maar anders dan bij de bruiloft van haar zus, wil Montana het liefst géén camera’s op de grote dag. ,,Want dan moet je wel álles laten zien.”

Nog steeds geen koopwoning

Montana en haar vriend Dirk zijn nog altijd op zoek naar een koopwoning. Waar de rest van de familie om de haverklap een nieuw onderkomen heeft, lijkt het Montana en Dirk maar niet te lukken. Ze droomden voor lange tijd van een woonboerderij, maar daar zijn ze inmiddels vanaf gestapt.

Achteraf is Montana blij dat ze niet net zoals haar ouders een groot onderkomen heeft gekocht. ,,Ik vind die energieprijzen zo’n dingetje!”, zegt ze in weekblad Weekend. ,,Bij mij is het al stervenskoud in huis, maar ik probeer zo lang mogelijk die kachel uit te laten. Ik ben dan toch wel blij dat ik een appartement heb.”

Andere droom

Het zoeken naar een koopwoning heeft Montana op een laag pitje gezet. Op dit moment hebben zij en Dirk een andere droom, namelijk trouwen! Ze zijn inmiddels al acht jaar samen en van een huwelijksaanzoek is er nog altijd geen sprake. Maar toen ze op de bruiloft van Maxime en Leroy waren, begon het plotseling enorm te kriebelen.

Geen camera’s?

,,Na de bruiloft van mijn zusje en andere mensen om ons heen, hebben we het er ook over, ja”, geeft Montana toe in Weekend. Maar anders dan bij de bruiloft van Maxime, zullen er op de grote dag van Montana waarschijnlijk geen camera’s aanwezig zijn. ,,Want als je het doet, dan moet je het wel allemaal laten zien.”

Zó wordt haar droombruiloft

Maar camera’s of niet, uitpakken gaan ze zeker. Er gaat namelijk niet één keer getrouwd worden, maar twee keer! De moeder van Dirk is namelijk Pools en woont in Polen. Hoe dat eruit komt te zien? Een groot feest met, zoals we van de Meilandjes gewend zijn, liters wijn!

,,Dat begint in de kerk, ’s middags gaan we al naar de feestzaal, waar er flink wordt gedronken en gegeten. Dat duurt dan tot in de vroege ochtenduurtjes. Een dag later wordt alles nog eens dunnetjes overgedaan”, vertelde Dirk al eerder in weekblad Story.

Tags

BRUILOFTMARTIEN MEILANDMEILANDJESMONTANA MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie